Tefal – 50% Reducere la Produse de bucatarie Jamie Oliver

In 2003, Jamie Oliver a inceput colaborarea cu Tefal, care a condus la dezvoltarea celei mai noi game de ustensile de bucatarie profesionale de inalta calitate.

Produsele de bucatarie recomandate de Jamie Oliver
50% REDUCERE

“Aceste produse robuste, bine facute, vor face diferenta atunci cand gatesti deoarece baza lor groasa conduce si retine caldura foarte bine. Produsele din aceasta serie sunt geniale pentru gatit, arata profi si sunt foarte durabile. Nu ai cum sa dai gres!” – Jamie Oliver

Tigaie si Wok Jamie Oliver by Tefal, livrare in 24h

Folosind tehnologia avansata non-stick, tigaile, oalele si cratitele Jamie Oliver produse de Tefal arata fenomenal, sunt rezistente in timp, simplifica foarte mult procesul gatitului si se curata fara efort. Fiecare tigaie sau oala are beneficiile sale, deci alege ceea ce se potriveste stilului tau de gatit.

jamie-oliver-tefal
Jamie Oliver este un adevarat fenomen in lumea gatitului. Pasionat de prepararea mancarii, a inspirat oamenii din intreaga lume sa indrageasca gatitul folosind ingrediente proaspete. A realizat numeroase seriale TV, a publicat carti cu retete si a invatat oamenii sa iubeasca gatitul simplu, rapid dar extraordinar de gustos.

 

Despre tehnologia Tefal

Asa cum s-a intamplat in cazul multor inventii, tehnologia non-stick T-fal a fost creata in urma unui accident. In 1954, Marc Gregoire, un inginer francez inventeaza procesul unirii PTFE (PoliTetraFlorura de Etilen) cu aluminium. Fiind un pescar pasionat, el a folosit teflon la uneltele sale de pescuit pentru ca alunecau usor si astfel putea evita sa se incurce. Colette, sotia lui, l-a intrebat daca ar putea folosi materialul si pe tigaile ei de gatit si restul e istorie!

Doi ani mai tarziu, in 1956, compania TEFAL (acronim de la TEFlon si ALuminiu) este fondata in Sarcelles (Franta). La finele aceluiasi an, Tefal produce 100 de tigai pe zi si le vinde sub sloganul “Tigaia Tefal: tigaia care nu lipeste”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *