Promotie la Ceasurile Sport Casio, Q&Q, Lorus by Seiko, Pulsar si Suunto

Aproape ca a venit vara, iubitorii sportului in aer liber incep sa-si pregateasca echipamentul, din care nu trebuie sa lipseasca niciodata un ceas proiectat special pentru activitatile sportive.

Nu toata lumea iubeste smartwatch-urile, probabil in primul rand din motive estetice, majoritatea fiind (inca) foarte urate, asa ca cele clasice, cu aspect elegant si cu rezistenta la soc, sunt alegerea preferata a multora.

Printre marcile de ceasuri care fabrica modele destinate iubitorilor sportului, regasim:

Ceasurile Casio sunt renumite, firma japoneza avand o istorie (companie fondata in 1946) si o reputatie demna de invidiat. Printre modelele de ceasuri Casio la promotie (preturi reduse cu 15%) gasim linia G-SHOCK si SPORT.

Ceasurile Q&Q sunt fabricate de o divizie a companiei Citizen (una dintre cele mai mari producatoare de ceasuri la nivel mondial, si ea cu sediul central tot in Japonia). Reducerile de pana la 20% sunt valabile pentru majoritatea modelelor “outdoor sports”.

Ceasurile Suunto sunt de origine finlandeza. Firma este specializata in fabricarea ceasurilor pentru activitati sportive. Gama Suunto TRAINING este la reducere cu 10%.

Brandul Seiko nu mai are nevoie de prezentare, firma japoneza avand originile in secolul XIX (fondata in 1881 ca magazin de bijuterii si ceasuri). Modelele LORUS by SEIKO au reducere de 20%, in vreme ce gama sports ajunge cu reducerea la 25%.

Acestea sunt doar cateva dintre promotiile la ceasurile sport, valabile zilele acestea.

 

ceasuri-sport

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *