Produse inteligente pentru spalatul rufelor

Poti apela la diverse produse inteligente pentru a spala rufele cat mai bine. In momentul de fata exista pe piata o multime de produse care iti asigura faptul ca rufele tale vor fi mereu curate si lipsite de pete.


Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca unele produse promit ca indeparteaza petele de pe haine, fara a mai fi nevoie sa-ti cumperi o masina de spalat rufe Beko super-performanta, care evident te-ar costa mult mai mult. Afirmatia este discutabila, mai ales in cazul rufelor foarte murdare.

 

 

Chiar daca nu pot face o concurenta reala unei masini de spalat, aceste produse sunt foarte utile atunci cand pleci intr-o excursie.

Servetelele care capteaza culoarea sunt o optiune buna pentru a indeparta culoarea de pe rufele albe. Probabil ai mai patit ca atunci cand iti spalai rufele albe sa strecori din greseala printre ele o soseta de o culoare diferita, astfel compromitandu-ti toate rufele albe. Este bine sa stii ca exista si o rezolvare pentru aceasta problema si anume servetelele pentru captarea culorii de pe rufele albe. Aceste servetele se vor introduce in masina odata cu hainele. Principalul rol al acestor servetele este de a capta culorile rufelor, astfel incat acestea sa nu se amestece. Vei gasi acest produs in orice supermarket la raionul de detergenti pentru masini de spalat. Pretul unui pachet ce va contine 15 servetele este de numai 15 lei. Pentru o incarcatura de haine va trebui sa folosesti doar 1, pana la 3 servetele in functie de cat de rezistente sunt culorile de pe hainele tale, la spalare.

In categoria produselor inovatoare mai intra si pernutele cu detergent. Aceste pernute sunt umplute cu detergent in forma de gel. Ele se introduc in cuva masinii de spalat odata cu hainele. Materialul din care sunt confectionate aceste pernute este topit de apa. Un avantaj major al acestor pernute il consta faptul ca nu va mai trebui sa dozezi cantitatea de detergent pentru spalare. Multi producatori spun despre pernute ca nu va mai trebui sa cumperi detergent, pentru ca ele sunt mai eficiente decat acesta. In general, pretul pentru un astfel de produs este de 35 de ron. Aceste pernute vor fi ideale pentru 30 de spalari.

In magazine mai gasim si niste servetele speciale care ne ajuta sa indepartam petele. Aceste servetele sunt impregnate cu oxigen activ. Cu ele vei putea indeparta o multime de pete atat de pe rufele albe, cat si de pe cele colorate, deoarece nu contin clor. Oxigenul activ are si proprietate de a dezinfecta. In supermarketuri, aceste servetele se gasesc la raioanele cu detergenti, pretul variind in jur de 15-16 lei.

Toate aceste produse snt interesante si utile, insa nu pot suplini in niciun caz o curatare temeinica si periodica a rufelor in masina de spalat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *