Laptop Packard Bell

Packard Bell este un producator olandez de calculatoare si componente IT, fiind parte a grupului Acer. Fondata in 1933, compania producea computere la reducere in Statele Unite si Canada, insa dupa ce a pasit si pe alte piete, cum ar fi cea europeana, in anul 2000, succesul a fost garantat, publicul larg adorand aceste produse care erau si la reduceri considerabile. Cu siguranta foarte putini dintre voi stiu de legatura dintre Acer si Packard Bell, asta deoarece produsele inca apar diferit pe piata, targetul celor 2 companii este, de asemenea, diferit, insa un lucru tot il pastreaza in comun – computere Acer si laptopuri Packard Bell la preturi reduse.

In tara noastra, brandul Packard Bell s-a facut cel mai bine cunoscut datorita gamei de laptopuri Easy Note, ce sunt printre cele mai accesibile daca ar fi sa facem un raport comparativ al preturilor raportat la dotarile sale. Mai puteti gasi sub sigla Packard Bell si notebook-uri, si desktopuri, si tablete, insa cele mai accesate produse sunt acele reduceri laptopuri Packard Bell.

Laptopurile de la Packard Bell se prezinta sub configuratii de top, dar la un pret redus fata de alte laptopuri din gama sa tinta. Pentru a beneficia de reduceri la laptopurile Packard Bell, indicat este sa va achizitionati un asemenea gadget de pe un magazin online, datorita faptului ca aceste magazine inteleg cel mai bine nevoia clientului si ofera foarte des laptopuri cu reducere mare de pret.

Tot ceea ce trebuie sa faceti in momentul in care sunteti in cautarea unui laptop Packard Bell este sa va abonati la magazinul online respectiv pentru a primi in cel mai scurt timp newsletterele ce anunta faptul ca sunt mari reduceri de pret la laptopurile Packard Bell. Astfel, veti economisi o suma consistenta de bani si veti intra si in posesia unui laptop performant, dar la un pret mai mult decat avantajos.

Unul dintre cele mai apreciate laptopuri Packard Bell cu reducere din magazinele online din Romania este netbook-ul Packard Bell Easynote F5211-BZ-452HG. Este un laptop foarte bine dotat, cu un aspect mai mult decat incantator, cu suprafata touchpad-ului si cea de sprijinire a mainilor realizata intr-o nuanta argintie foarte placuta. Acest laptop vine cu un display mare, avand diagonala de 15.6 inch, ruland in formatul HD datorita placii grafice ATI Radeon HD 6320. Are, de asemenea, un procesor AMD puternic, ce ruleaza cu frecventa de 1.4 GHz, in timp ce memoria RAM existenta este de 4 GB si se poate extinde pana la 8 GB. In ceea ce priveste spatiul de stocare existent pe acest laptop Packard Bell, 320 GB  este mai mult decat necesar pentru acele persoane care au trecut de stadiul in care descarcau filme si muzica de pe internet fara a o mai sterge de pe hard disk.

packard bellIn concluzie, este un laptop performant ce poate fi achizitionat cu reducere de pret pentru doar 1200 lei. Daca doresti un alt laptop la un pret diferit, trebuie sa fii atent la reducerile periodice la laptopuri Packard Bell si cu siguranta vei gasi oferta de pret care iti va fi cea mai avantajoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *