Costume de baie 2015 – Moda si Reduceri

Ce fel de costume de baie sunt la moda in 2015?

Anul acesta aduca o noutate in ceea ce priveste costumele de baie din doua bucati, la moda fiind cele din imprimeuri sau culori diferite. Probabil ca e inutil sa va sfatuim ca, indiferent de cat de diferite ar fi, culorile trebuie sa fie complementare pentru a avea o imagine armonioasa coloristic. Personal pot spune ca le agreez mai mult pe cele cu imprimeuri diferite dar in aceeasi gama de culoare, precum cel de mai jos.

costum-baie-imprimeu

 

 

Exemplu de costum de baie cu imprimeuri diferite pe cele doua piese, dar in aceeasi gama de culoare

 

 

 

 

 

Costumele de baie cu efect push up sunt la fel de cautate ca intotdeauna, o oferta larga, valabila pentru 2015.

Tot in 2015 mai sunt la moda si costumele de baie intregi, despre care puteti citi mai multe si care au avantaje multiple in anumite cazuri. 😉

Mie mi-a placut foarte mult un modelde mai jos, pe albastru deschis, oarecum semi-intreg, care acopera doar burtica, lasand lateralele dezgolite. In felul acesta, talia dobandeste aspectul de amfora, chiar in conditii nu tocmai optime de greutate. Are si un pret foarte accesibil zilele acestea, fiind la reducere.

costum-de-baie-albastru

 

 

Costum de baie albastru, semi-intreg, cu efect de amfora

 

 

 

 

 

Sezonul de vara este in toi, perioada concediilor s-a declansat deja, cine n-are un costum de baie la moda, sa si-l cumpere!

Gasiti o multitudine de costume de baie la moda in 2015

Nu e greu sa gasiti un magazin online cu o selectie variata de costume de baie, printre care si cele prezentate mai sus.

Spor la cumparaturi si concediu superb!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *