Cât de bun este aspiratorul cu spălare în comparație cu modelul clasic?

Avem la dispoziție atât de multe tipuri de aspiratoare încât nici nu mai știm spre care să ne îndreptăm atenția, motiv pentru care majoritatea optează pentru cele clasice. Într-adevăr, ele îți pot face treaba foarte bine, însă alternativele pe care le avem la dispoziție sunt capabile de mai mult de atât, ajutându-ne nu doar să scăpăm de praful de pe suprafețele din casă, ci și să le igienizăm. Este cazul aspiratorului cu spălare, cel despre care vom discuta mai multe în cadrul articolului nostru de astăzi.

Aspiratorul cu spălare este cel care poate să curețe suprafețele în profunzime, iar acesta este perfect pentru persoanele care suferă de diferite tipuri de alergii. De ce? Pentru că nu va mai „arunca” o bună parte din praful aspirat înapoi în aer, ci îl ține „captiv” în rezervor. Desigur, avem parte și de un minus, un minus destul de mare pentru multe persoane, și anume prețul destul de ridicat, dar partea bună este că în prezentăm asistăm la o tendință de așezare a acestora. Putem obseva cum scăderea prețului începe să devină din ce în ce mai accentuată.

În cazul în care ți-am trezit interesul află că noi punem la dispoziție mai multe materiale care să ne ajute să îți dai seama cum alegi un aspirator cu spalare care să îți poată satisface toate cerințele. Pentru ca tu să îți poți face o idee legată de care sunt principalele criterii de alegere, o să facem o scurtă trecere în revistă a acestora, fără însă a intra în foarte multe detalii. Sunt destul de multe caracteristici trecute pe fișa tehnică a unui aspirator cu spălare, dar nouă ne place să ne orientăm în principal după patru dintre ele, care sunt și cele mai importante.

Care sunt cele patru? Este vorba de puterea aspiratorului cu spălare (este de preferat o putere cât mai mare), capacitatea de aspirare (aceasta este mult mai importantă decât puterea, deci ai grijă să îi acorzi o atenție mai mare), eficiența energetică (pentru a nu plăti foarte mult la fiecare sfârșit de luna când vin facturile optează pentru un model care să te ajute să faci economii) și nivelul de zgomot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *